About me


Pozdrav! Moje ime je Irena, dobrodošla na moj blog.

Imam 28 godina, volim makeup, modu, shopping, fotografiju, putovanja, romantične filmove i komedije, uređenje interijera, dekorativne predmete i kavu. Trošim previše vremena na Instagramu i Youtubu, a također volim pogledati pokoji kulinarski show, te slušati pop.

Nakon šta sam godinama pratila svoje najdraže blogerice, jednog dana odlučila sam pokrenuti vlastiti blog. Made For Women je nastao 14. 03. 2014. kada je napisan i moj prvi post. Volim koristiti ovaj blog kao izgovor za pretjerano trošenje i posjete raznim drogerijama, dućanima :)

Moji prvi postovi bili su puni loših fotografija, nabacanog sadržaja, no nekako sam morala početi, zar ne? Mislim da sam s vremenom i to usavršila, ali i dalje se trudim da svaki put fotografije budu još bolje, kao i tekstovi.

Tijekom bloganja upoznala sam puno prekrasnih kolegica blogerica, čitateljica, kao i sklopila suradnje sa divnim ženama koje stoje iza odličnih brendova.

Na mom blogu ćete uvijek pročitati moje iskreno mišljenje i iskustvo sa određenim proizvodom. Svi recenzirani proizvodi su kupljeni vlastitim novcem, osim ako nije drugačije navedeno.

Sve fotografije su snimljene sa fotoaparatom Canon PowerShot SX520 HS, te mobitelom Huawei P10. Za uređivanje slika koristim PhotoScape,PicMonkey i Snapseed.
Tip kože lica: mješovita (masna T-zona, obrazi normalni)
Tip kože tijela: normalna (suha na nogama)
Kosa: prirodno smeđa (farbam ju na svijetlo smeđe do plavo), poluduga, ravna, masno tjeme, suhi vrhovi
Oči: tamno smeđe
Nokti: kratki, slabi, lomljivi, skloni listanju


 

Primjedbe